Body casting Hand/voet beelden 

 

Een hand/voet afdruk van jezelf of dierbare kan in de vorm van een beeld omgezet worden tot een een waardevolle blijvende herinnering . 

Er is veel mogelijk  en horen graag wat je wens is zodat we liefde voor altijd vast kunnen leggen in de vorm van een beeld.

 

De afdrukken worden gemaakt in ons atelier. Mocht het niet lukken om zelf te komen (wegens ziek zijn/overleden persoon /of andere reden) dan kunnen we een afgesproken datum/tijd in plannen om op locatie te komen.

 

Eerst maken we een afdruk van alginaat poeder of rubber siliconen.

Alginaat: De poeder wordt gemengd met water en wordt binnen 5 minuten een rubberachtige substantie. De mal kan maar 1 keer te gebruikt worden.

Rubber siliconen: Is een gel massa die snel uithardt. De mal kan meerdere keren gebruikt worden. Wordt vaak gebruikt bij gezicht, torso en afdrukken die heel dierbaar zijn. Beelden die stuk gaan kunnen dan opnieuw gegoten worden. Alle producten die wij gebruiken zijn huid vriendelijk.

 

Als de mal klaar is wordt de mal gegoten met hars.  Er zijn ook  andere gietsels mogelijk zoals beton, gietsteen of brons.

Daarna wordt het beeld afgewerkt en eventueel naar wens beschilderd.

 

Liefde kent geen grenzen

Het is mogelijk om een afdruk te maken een overleden persoon.

Gedeelte as van een overleden persoon/dier kan in een beeld worden verwerkt. Het beeld kan weerbestendig gemaakt worden voor tuinbeeld of een beeld op een graf.

Heb je een speciale wens of vragen dan horen we het graag en gaan we samen kijken hoe we het beeld zo uniek mogelijk kunnen creëren.

 

De prijs hangt af van de vorm , grote , sokkel en aanvullende wensen die je hebt.

Hier onder geven we een basis richtlijn wat betreft de prijs  hand/voetbeelden ( zonder sokkel of beschildering /bronzen laag Patina)

1x Baby hand of voet 0 tot 2 jaar : 50 euro

1x Kinderhand of voet  2 tot 10 jaar: 75 euro

1x Volwassen hand  of voet : 100 euro

 

 

Prijzen van sokkels vanaf 25 euro

Prijzen van beschildering of bronzen laag (patina) vanaf  50 euro  1 babyhandje /85 euro 1 volwassenehand

 

Mocht je meer willen weten wat betreft de totaal prijs neem dan gerust contact op.

 

 

 

Alginaat:

 

De poeder wordt gemengd met water en wordt binnen 5 minuten een rubberachtige substantie. De mal kan maar 1 keer gebruikt worden. 

Alle producten die wij gebruiken zijn huid vriendelijk.


Rubber siliconen:

 

Gel massa die snel uithardt. De mal kan meerdere keren gebruikt worden. Wordt vaak gebruikt bij gezicht, torso en afdrukken die heel dierbaar zijn. Beelden die schade krijgen kunnen opnieuw gegoten worden. Alle producten die wij gebruiken zijn huidvriendelijk.